Огласи

Flybasel има потреба од АГЕНТ за продажба на авионски карти во Гостивар

Flybasel има потреба од АГЕНТ за продажба на авионски карти во Гостивар ОПШТИ УСЛОВИ: Активно познавање/работење на интернет и социјални мрежи Да ги исполнува обврските на време и точно. Да управува со неколку работи во исто време. 18+ ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ ...

Прочитај повеќе »