• Дата: 29/12/2017

Flybasel има потреба од АГЕНТ за продажба на авионски карти во Гостивар

Flybasel има потреба од АГЕНТ за продажба на авионски карти во Гостивар

ОПШТИ УСЛОВИ:

  • Активно познавање/работење на интернет и социјални мрежи
  • Да ги исполнува обврските на време и точно.
  • Да управува со неколку работи во исто време.
  • 18+

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ И ПРЕДНОСТИ:

  • Познавање на втор странски јазик

Работно време:

  • Понеделник до Сабота

Локација:

  • Гостивар, центар

Плата:

  • 12.000 мкд + осигурување

Доколку сте заинтересирани испратете CV на е-маил адресата: info@flybasel.com со наслов “Агент”               —————————————————————————————————————————————————————-

Flybasel ka nevoj per Agjente per shitje te avio biletave ne Gostivar 

Kushtet e pergjithshme:

•    Njohuri te mira te internetit dhe rrjeteve sociale,
•    Ti plotesoj detyrat ne kohe dhe me saktesi,
•    Te mund te udheheq me shume detyra ne te njejten kohe,
•    18+

Perparesi per punesim:

•    Njohje te gjuheve te huaja

Оrët e punës:

•    Të hënën deri të shtunën

Lokacioni:

  • Gostivar, qender

Paga:

  • 12.000 + sigurim

Perderisa jeni te interesuar ju lutemi dergoni nje CV tuajen ne e-mail adresen: info@flybasel.com me titull “Agjent”

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*