• Дата: 05/02/2018

МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ ” Нова двонеделна акција” (05.02.18 до 18.02.18)

Од 5  до 18 февруари, уште една акциска понуда со супер ниски цени. Во сите маркети на Монтенегро во Гостивар.

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*