Поврзи се со нас

Вести

„Да водите бизнис без да се рекламирате е исто како да намигнувате на девојка во темница.“ – Gostivarpress.mk

Објавено

на

Инвестирај во сопствениот бизнис – Рекламирај се на Gostivarpress.mk

„Да водите бизнис без да се рекламирате е исто како да намигнувате на девојка во темница. Вие знаете што правите, но другите не.“

Оваа споредба на креативен начин го потенцира значењето на маркетингот, за кое бизнис заедницата, помалку или повеќе веќе е свесна. Во ера на владеење на интернетот, кога нема човек што не поминува по неколку часа дневно онлајн, може да се заклучи дека токму тоа е просторот каде преку реклама понудите на фирмите стануваат подостапни за купувачите. Несомнено е дека интернет маркетингот му помага на бизнисот да го прошири својот хоризонт за напредување и успех.

Креирајќи го порталот Gostivarpress.mk, создадовме простор за рекламирање и промовирање на фирмите, на начин на кој ги ставаме во центарот на вниманието на гостиварската, но и на пошироката јавност.

Што е добивката плус, доколку го изберете порталот Gostivarpress.mk за рекламирање на вашата фирма?

– можност вашата бизнис порака да стигне до потенцијалните клиенти во секое време од денот и ноќта;
– промотивен простор за дополнително претставување на вашите производи и услуги;
–  модерен дизајн, прифатливи цени, а долгорочен ефект
– професионален пристап и поддршка од нашиот тим, високо ниво на соработка

Повеќе компании од различни дејности веќе станаа дел од маркетинг семејството на Gostivarpress.mk. Искористете ја можноста и вие и приклучете се!

Инфо:
070229279
[email protected]

Сподели ја веста:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement

Популарно изминативе 100 дена