Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 14/01/2019 | 12:44

АНКЕТА: Чистење на снегот во Гостивар

Снегот е вистински предизвик за локалните власти секоја зима. Гостивар периодов се наоѓа под дебела снежна покривка, а најавени се и нови врнежи. Токму чистењето на снегот од улиците и тротоарите е тема на анкетата која ја отвораме, на која може да дадете свој одговор и коментари.

Моментално нема анкети

Напишете коментар