fbpx
Поврзи се со нас

За нас

Gostivarpress.mk е информативен, градски портал, кој на едно место презентира вести, информации, извештаи, рубрики, теми и репортажи за случувањата во Гостивар и околината.
Наша цел е навремено и објективно да ве запознаеме со сите информации за актуелните настани во нашиот регион, што на тој начин би допринеле за подобро разбирање на важните прашања во општестевениот, културниот, спортскиот, економскиот и сите други сфери на живот и работа во нашиот крај.
Отворени сме за сите ваши прашања, сугестии и коментари, а со големо задоволство ќе ги објавиме сите ваши вести што се наменети за подобро и квалитетно информирање на нашите сограѓани.

info@gostivarpress.mk

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!