Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 02/04/2019 | 21:00

Компанијата „Bau Group Гостивар“ има потреба од работници

Поради зголемениот обем на работа компанијата „Bau Group Гостивар“ има потреба од работници со работно искуство за производство на ПВЦ столарија, термопан стакло, туш кабини, преработка на сите видови на стакло, монтажа на лизгачки врати и прозори.

Минимална плата: 30.000,00 денари 

Повеќе информации и пријавување на телефонскиот број: 042 242 222

Напишете коментар