Поврзи се со нас

Biznesi

Kontrolli teknik më kualitativ për sigurinë tuaj – Qendra për automjete motorike “Gostivar”

Ekipi profesional më i kualifikuar, stacion personal për kontroll teknik dhe analizë të automjeteve me aparatet më të reja diagnostifikuese...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement