Поврзи се со нас

ФОТО ВЕСТ

Со концерт на етно групата Синтезис во Гостивар почна чествувањето на Денот на независноста

Амбасадорите на македонската традиција настапија пред гостиварската публика во големата сала на Центарот за култура, настанот го организираше НУЦК „АСНОМ“...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement