Поврзи се со нас

Gostivarase

Burhan Ahmeti, artist

Оставивме уште една година од животот зад нас, а пред нас се нови 365 дена. Поканивме неколку личности од Гостивар...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement