Поврзи се со нас

Letra

LETËR nga banorë të Maleardi: nga një shahtë rrjedhin fekale në rrugë dhe para ndërtesave

Deri në redaksinë tonë mbërriti reagim nga banorë të lagjes së Gostivarit Maleardi për problem me të cilin thonë se...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement