Поврзи се со нас

Maqedoni

Nga nesër do të hiqen të gjitha masat epidemike për hyrje në Serbi

Qeveria e Serbisë njoftoi se nga e marta, 3 maj, të gjitha masat kontrolluese dhe kufizimet për hyrjen në Serbi...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement