Поврзи се со нас

Парламентарни избори 2024

„Влен“ објави дека со гласањето во Ларце доби плус еден пратеник

Коалицијата „Влен“ (Вреди) по денешното прегласување во изборното место 2101 во селото Ларце, Општина Желино прогласи дека има добиено уште...

Advertisement
Advertisement

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement