Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Мисла за денес..

Инспиративна мисла за денес

Држи се подалеку од луѓето кои ги уништуваат твоите амбиции. Малите луѓе секогаш го прават тоа, но вистински големите луѓе прават да се чувствуваш дека и ти исто така можеш да станеш толку голем.

Прочитај повеќе »

Инспиративна мисла за денес

  Ги ценам пријателите кои наоѓаат начин да ме вметнат во нивниот календар. Но повеќе ги ценам пријателите кои наоѓаат време за мене, без да погледнат во календарот. Роберт Браулт (американски писател)

Прочитај повеќе »
Close