Поврзи се со нас

Гостивар

Целосна прелиминарна листа од распределбата на социјалните станови во Гостивар

Објавено

на

  Ред. БројАрхивски бројИме и презиме на подносителКатегоријаВкупно поени
  164-2488/1Енвер УзеириКорисници на правото на гарантирана минимална помош75
  264-2484/1Стојан РистескиКорисници на правото на гарантирана минимална помош70
  364-2460/1Руфки БајрамиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  464-2447/1Фатмир ИбраимиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  564-2443/1Алфред ОсманиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  664-2478/1Мартин АндоноскиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  764-2549/1Музафер ЉазимиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  864-2436/1Еркан АметиКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  964-2502/1Сервет ЏафериКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  1064-2507/1Осман УзеириКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  1164-2464/1Ферди ЏеладиниКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  1264-2528/1Ерол ХоџицаКорисници на правото на гарантирана минимална помош60
  1364-2461/1Зорица ЈовановскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош55
  1464-2433/1Вафире МуслиуКорисници на правото на гарантирана минимална помош55
  1564-2529/1Амет МустафиКорисници на правото на гарантирана минимална помош50
  1664-2542/1Незафет ИбишиКорисници на правото на гарантирана минимална помош50
  1764-2499/1Зимиле УзеириКорисници на правото на гарантирана минимална помош50
  1864-2513/1Кимете МустафаКорисници на правото на гарантирана минимална помош50
  1964-2503/1Јасминка ТимакиКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2064-2516/1Дрита РеџепиКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2164-2550/1Шериф СулејманиКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2264-2537/1Влора ШазивариКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2364-2435/1Нафије ИсмаилиКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2464-2492/1Шефик ШабаниКорисници на правото на гарантирана минимална помош45
  2564-2448/1Стојан МиленкоскиКорисници на правото на гарантирана минимална помош40
  2664-2545/1Лирим РеџепиКорисници на правото на гарантирана минимална помош30
  2764-2548/1Видојка СтојоскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош30
  2864-2546/1Хасим АјроКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  2964-2486/1Шпреса АдемиКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  3064-2475/1Сабахет СеламиКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  3164-2487/1Стојанчо МихајлоскиКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  3264-2555/1Лејла ВишкаКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  3364-2523/1Назлије СејдиниКорисници на правото на гарантирана минимална помош20
  3464-2477/1Шпреса СеламиКорисници на правото на гарантирана минимална помош15
  3564-2534/1Емилија ПетковскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош15
  3664-2440/1Васка ЛевкоскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  3764-2556/1Мирослав ПејоскиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  3864-2468/1Небије ДушиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  3964-2510/1Љејља СулајиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4064-2438/1Љутфије ИбишоскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4164-2491/1Џарије АмзаиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4264-2457/1Мерита ДудушКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4364-2445/1Махмуде МахмутиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4464-2539/1Момчило ДимитриескиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4564-2536/1Бастри АбазиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4664-2554/1Зимбиле ШаќириКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4764-2524/1Рампе ЗмејкоскиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4864-2509/1Сабрие ИбраимоскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  4964-2501/1Мереме АмзиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  5064-2504/1Слаѓана СмилкоскаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  5164-2482/1Елизабета ЛазарескаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  5264-2481/1Севим ЈакупиКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  5364-2465/1Саиме РекаКорисници на правото на гарантирана минимална помош10
  5464-2345/1Абдираман СејдиниЛица со попреченост и семејства со лица со попреченост65
  5564-2337/1Виолета ЦветкоскаЛица со попреченост и семејства со лица со попреченост40
  5664-2347/1Сребре НовескиЛица со попреченост и семејства со лица со попреченост20
  5764-2352/1Душица ЈорданЛица со попреченост и семејства со лица со попреченост20
  5864-2350/1Хирбије СулејманиЛица со попреченост и семејства со лица со попреченост15
  5964-2370/1Магбуле КалгуриЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени75
  6064-2371/1Алберт СадикуЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени70
  6164-2375/1Султан НичејиЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени70
  6264-2380/1Сенад БеќириЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени60
  6364-2367/1Неџати ПиниЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени60
  6464-2364/1Сеад ТончиЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени60
  6564-2362/1Алмедин МучоскиЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени50
  6664-2381/1Летафет ЛимановЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени15
  6764-2379/1Сефедин ШаќириЛица припадници на Ромската заедница социјално загрозени10
  6864-2414/1Салије ХасаниСамохрани родители со малолетни деца55
  6964-2416/1Идајет МустафаСамохрани родители со малолетни деца55
  7064-2395/1Ајрије АметиСамохрани родители со малолетни деца45
  7164-2418/1Ѓилсиме АлијиСамохрани родители со малолетни деца40
  7264-2390/1Билјана ЦветкоскаСамохрани родители со малолетни деца35
  7364-2391/1Сузана БајрамиСамохрани родители со малолетни деца35
  7464-2415/1Шукрије ПиниСамохрани родители со малолетни деца20
  Сподели ја веста:

  ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

  Дали користите PayPal?

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

  Отворени огласи за вработување:

  Advertisement
  Вестипред 32 минути

  ТУК: Државата да овозможи вработување на 5 000 келнери, садопери, рецепционери и собари од Турција

  Македонијапред 1 час

  Почнува вакцинација со четврта доза против Ковид-19

  Гостиварпред 3 часа

  Контрола во Гостивар: Летале казни за неносење маски во автобуси и такси возила

  Гостиварпред 4 часа

  Гостивар: Извршителка пријавила двајца браќа за закани по живот

  Гостиварпред 5 часа

  Дискусија во Гостивар на тема „Дискриминација во средните училишта“

  Македонијапред 6 часа

  Курбан Бајрам – 9 јули, неработен ден за граѓаните од муслиманска вероисповед

  Македонијапред 6 часа

  МВР: 47 полициски службеници се повредени на вчерашниот протест

  Македонијапред 7 часа

  Зголемен интензитетот на сообраќај, нема подолги задржувања на границите

  Занимливостипред 18 часа

  Некои од најпознатите забранети места на Земјата

  Гостиварпред 20 часа

  Старата џамија во Равен ќе биде целосно обновена до крајот на 2023 година

  Гостиварпред 22 часа

  Гостиварец обвинет за телесна повреда, истепал жена со која бил во љубовна врска

  Гостиварпред 24 часа

  Во Гостивар 4 нови позитивни на корона, активни се 18 случаи

  Гостиварпред 1 ден

  ЈО: Обвинение за злоупотреба на службена положба во општина Маврово Ростуше

  Гостиварпред 2 недели

  Градскиот стадион во Гостивар добива нов современ лик

  Гостиварпред 2 недели

  Утре цел Гостивар и селата без струја неколку часа!

  Гостиварпред 2 недели

  Нов потфат на сопружниците Зендели од Гостивар, го искачија највисокиот врв во Иран

  Гостиварпред 2 недели

  Прекин на струјата утре во села и населби во Гостивар и Врапчиште

  Гостиварпред 2 недели

  Изложба во Гостивар: Девојките често добиваат сексуално вознемирувачки пораки по интернет

  Македонијапред 1 недела

  За влез во ЕУ од 2023 година, задолжително ETIAS барање и 7 евра влезница

  Македонијапред 2 недели

  Деца од социјални семејства на бесплатен седумдневен летен одмор

  Спортпред 2 недели

  ФК Арсими од Чегране оствари историски пласман во 2МФЛ

  Гостиварпред 2 недели

  Дечиња од Гостивар другаруваа, се едуцираа и порачаа: Разликите не‘ зближуваат!

  Што, како, каде?!пред 2 недели

  Неверојатни цени само за Вас! – Нов Ултра леток на Ултра Маркети

  Македонијапред 2 недели

  Исплата на јунските пензии од вторник

  Гостиварпред 1 недела

  Познатата стилистка едукатор Јелиз Каја во Гостивар

  Спортпред 2 недели

  ЕХФ го исфрли Вардар од Лигата на шампионите

  Гостиварпред 3 недели

  Пазар Гостивар: Поевтинети зеленчукот и овошјето, понудата богата и примамлива

  Гостиварпред 1 месец

  Весели, разиграни дечиња на приредбата „Збогум градинке“ во Гостивар

  Спортпред 1 месец

  Леуново достоен домаќин на првата теренска трка со пречки: Адреналин, забава, невреме, натпреварувачки дух!

  Спортпред 2 месеци

  МЗТ Скопје без проблеми во празната Младост против Гостивар 72-85

  Спортпред 2 месеци

  Пелистер славеше во празна сала со само „пет на пет“ против КК Гостивар

  Вестипред 2 месеци

  Наместо спортска игра, тотален хаос на натпреварот КК Гостивар-Пелистер

  Спортпред 2 месеци

  КК Гостивар го „стопи“ и Еуроникел 78-70

  Гостиварпред 2 месеци

  Концерт на гимназијата во Гостивар за успех на матурантите и добредојде на полуматурантите

  Гостиварпред 2 месеци

  Велигден 2022 во Гостивар: Сплотени со радост во срцата, Христос Воскресе-Навистина Воскресе!

  Културапред 3 месеци

  Успешен концерт во Гостивар на друштвото „Браќа Ѓиноски“ во чест на Велигден

  Спортпред 3 месеци

  2МФЛ: ФК Гостивар го шокираше Вардар совладувајќи го 2-1

  Гостиарскипред 3 месеци

  Во Гостивар се одржува „Вешта жена“: Уникатни трпези, забава и дружење

  Гостиварпред 3 месеци

  Гостиварското основно музичко училиште прослави патронат

  Advertisement

  Популарно изминативе 100 дена