fbpx
Поврзи се со нас

Што, како, каде?!

Еко Вент официјален Daikin Home Comfort партнер со нов продажен салон во Гостивар

Објавено

на

Еко Вент како официјален Daikin Home Comfort Expert партнер, Ви нуди решенија за вашиот систем на греење, ладење и вентилација!

Како фирма со долгодишно искуство во HVAC секторот ориентирани сме кон трансформација на изворите на енергија, од нееколошките системи во еко-ефикасни решенија.

Водејќи се од нашата визија, а со цел поефикасно да одговориме на потребите на потрошувачите, отворивме нов продажно изложбен салон во Гостивар, лоциран на ул. Сретко Крстески бр.34

Eco Vent si një partner zyrtar i ekspertit Daikin Home Comfort Expert, ju ofron zgjidhje për sistemin tuaj të ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit!

Si kompani me përvojë shumëvjeçare në sektorin HVAC, jemi të orientuar në transformimin e burimeve të energjisë, nga sistemet joekologjike në ato me zgjidhje eko efikase.

Duke u udhëhequr nga vizioni ynë, me qëllim që tju përgjigjemi në mënyrë më efikase kërkesave të konsumatorëve, hapëm sallonin tonë për ekspozitë dhe shitje në Gostivar, me lokacion në rr. Sretko Krsteski nr.34.

Ние не вршиме само продажба! Ние нудиме решенија! 
Ne nuk bëjmë vetëm shitje, ne ju ofrojmë edhe zgjidhje!

Посетете не !  Na vizitoni !
070 211 190  gostivar@ecovent.com.mk

(комерцијална објава)

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Вработувања Полог:

Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!