• Дата: 23/02/2018

МЛЕКАРА МАВРОВО вработува дистрибутери со Б и Ц возачка категорија

Млекара Маврово поради проширување на својот тим има потреба возачи дистрибутери со Б и Ц возачка категорија.

Повеќе информации на телефон: 070 271 450.

 

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*