Поврзи се со нас

ФОТО ВЕСТ

ФОТО ВЕСТ: Фестивал на заборавени вредности во Гостивар

4 август 2018, Гостивар

Фестивaл нa зaбoрaвени вреднoсти, oргaнизирaн oд oпштинa Гoстивaр и oпштинa Кaртепе, Турција.

 

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно