Поврзи се со нас

ФОТО ВЕСТ

ФОТО ВЕСТ: Генерално чистење на градскиот парк во Гостивар

Екипи на ЈП за паркинг и зеленило спроведуваат акција во големиот градски парк.

14 март 2018, Гостивар

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно