Поврзи се со нас

ФОТО ВЕСТ

ФОТО ВЕСТ: „Крпење“ на крстосницата кај Сити Центар која беше пуштена пред 4 месеци

Гостивар, 13.09.2018
Попушти подлогата на една од виталните крстосници во Гостивар, врз која се работи утрово. Крстосницата беше целосно реконструирана пред четири месеци.

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно