Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 22/12/2017 | 10:36

ФОТО ВЕСТ: Најоригиналната елка во Гостивар

Професорите и учениците од средното техничко училиште направија новогодишна елка од книги со која е разубавен холот на училиштето. На елката има околу 2.000 книги за читање.