Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 22/04/2018 | 12:40

ФОТО ВЕСТ: Жална слика од Вардар

Вардар во Гостивар полн со ѓубре, пластични шишиња, топки, алишта…

22 април, 2018 г.

Еден коментар

  1. Crowded House

    Важно чиста препорака за преговори со ЕУ имаме. Кога ќе не примат, ќе почистат тие наместо нас. За рециклирање и селекција на отпаде не станува збор – што е тоа? Торта не бидува од секаков материјал. Ова овде и после пола век исто ќе биде.

Напишете коментар