Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 20/05/2018 | 12:03

„Горан Пандев камп 2018“ – Можност за сите млади фудбалски таленти

Академија Пандев, со цел унапредување и развивање на младите фудбалски таленти организира Летен фудбалски камп „Горан Пандев“ 2018. Оваа можност ја имаат и талентите од Гостивар и регионот со отварањето на фудбалските школи Академија Пандев.

Младите фудбалерчиња ќе бидат ставени во интернационална програма на тренинзи и тестирања од страна на врвни стручни лица со долгогодишно искуство во работата со млади и возрасни категории лиценцирани од страна на УЕФА и ФИФА. Тренери и гости на кампот се:

Алехандро Сагерас – Реал Мадрид, Шпанија
Ангелос Зазопуло – ПАОК, Грција
Леонардо Корси – Италија
Давиде Бега – Италија

На овој фудбалски камп секој ден однапред е зацртан план на работа, со прецизно одреден ритам на дневни активности, развиен во однос на возраста, со цел, да се извлече максимум од дечињата.

Кампот ќе се одржи од 16 до 21 јуни, а право на учество имаат сите млади фудбалери од 10 до 14 години кои се и кои не се членови на академијата. Учесниците на кампот ќе бидат сместени во хотел „Мурите“ во Банско, Бугарија. Бројот на учесници е ограничен.

Цената за пет дневен престој во хотел, полн пансион со обезбеден превоз изнесува – 9.300 денари.

Кампот е отворен за сите идни фудбалски ѕвезди низ целата држава. Во регионот може да ги контактирате следните претставници на Академија Пандев:

Академија Пандев Гостивар – 075230801
Академија Пандев Тетово – 070835757
Академија Пандев Кичево – 077676605

(комерцијална објава)

Напишете коментар