• Дата: 29/04/2017

GOSTIVARPRESS.MK – ИМА ПОТРЕБА ОД ПРАКТИКАНТ

Информативниот портал Gostivarpress.mk има потреба од практикант со или без работно искуство. За повеќе информации може да не контактирате на info@gostivarpress.mk или на ФБ фан страната.