Поврзи се со нас

Мисла за денес..

Инспиративна мисла за денес

 

Би сакал да живеам како сиромашен човек…но да имам многу пари.

Пабло Пикасо

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно