Поврзи се со нас

Мисла за денес..

Инспиративна мисла за денес

„Успешните луѓе го прават тоа што неуспешните го одбегнуваат. Не посакувај да биде полесно, посакај да бидеш подобар“.

Џим Рон – американски бизнисмен и мотивациски говорник

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно