Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 13/06/2019 | 18:14

Како доаѓа бебето на овој свет? Деветтe месеци во 4 минути 3Д видео

Едно од многуте фасцинантни видеа кои може да се сретнат на интернет, само ова го покажува текот на нештата кој сите ние што го читаме ова сме го поминале за да дојдеме на овој свет. Видео клипот нуди 3D визуелизација од развојот на ембрионот во мајчината утроба, до самото раѓање и ќе ги заинтересира подеднакво како мајките, така и татковците.

Напишете коментар