Поврзи се со нас

Вести Гостивар

Како гласаа Гостивар, Врапчиште, Маврово и Ростуше на Претседателските избори 2019?

Државната изборна комисија ги објави резултатите од Претседателските избори 2019. Како гласаа Гостивар, Врапчиште и Маврово и Ростуше може да погледнете на следниот инфографик:

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно