Концерт на „Синтезис“ во Гостивар во чест на Денот на независноста

Музичките амбасадори на Македонија, етно групата „Синтезис“ ќе одржат концерт во Гостивар по повод Денот на независноста. Настанот го организира гостиварскиот  Центар за култура АСНОМ, на 6-ти септември со почеток во 20 часот. -По повод 8-ми Септември – Денот на независноста, ќе имаме чест да уживаме во целовечерен концерт на амбасадорите на македонската етно музика, … Продолжи со читање Концерт на „Синтезис“ во Гостивар во чест на Денот на независноста