Поврзи се со нас

Што, како, каде?!

МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ “Нова двонеделна акција” (21.10.19 до 03.11.19)

Монтенегро маркети подготвија нова, двонеделна акција за своите потрошувачи. Од 21 октомври до 3 ноември, екстра понуда со супер ниски цени. Во сите маркети на Монтенегро во Гостивар.

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно