Поврзи се со нас

Што, како, каде?!

МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ “Нова двонеделна акција” (07.10.19 до 20.10.19)

Монтенегро маркети подготвија нова, двонеделна акција за своите потрошувачи. Од 7 до 20 октомври, екстра понуда со супер ниски цени. Во сите маркети на Монтенегро во Гостивар.

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно