Поврзи се со нас

Понуда Check In

МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ “Нова двонеделна акција” (26.08.19 до 08.09.19)

Монтенегро маркети подготвија нова, двонеделна акција за своите потрошувачи. Од 26 август до 8 септември, екстра понуда со супер ниски цени. Во сите маркети на Монтенегро во Гостивар.

Advertisement
Остави коментар

Напишете коментар

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно