Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 05/04/2019 | 11:36

МОНТЕНЕГРО Маркети со ново изненадување за купувачите

Монтенегро маркетите во Гостивар, за свиоите купувачи воведуваат нова акција со најниски цени во градот, екстра ниски цени наречена „СУПЕР СРЕДА“. Како кажува самиот наслов на акцијата, секоја среда купувачите ќе имаат одлична можност да изберат голем број на производи од широкиот асортиман кои ќе бидат најавени деновите претходно по екстра намалени цени.

Акцијата ќе важи секоја среда во периодот што следува, истата ќе важи во сите маркети во Гостивар. Акцијата е започната очекувајте ги НАЈНИСКИТЕ ЦЕНИ во градот и новиот флаер Супер среда.

(комерцијална објава)

Напишете коментар