Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 15/08/2018

МОНТЕНЕГРО вработува – Станете дел од големото семејство

Со цел натамошен раст и развој, МОНТЕНЕГРО ДОО Гостивар отвора повеќе нови работни места. Монтенегро маркетите имаат потреба од следните работни позиции:

КАСИЕР
ПРОДАВАЧ
МЕСАР/КАСАП
ПРОДАВАЧ НА ДЕЛИКАТЕС
МАГАЦИОНЕР
РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ
ЗАМЕНИК РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ

 Потребни квалификации (Касиер, Продавач и Магационер)

– Завршено средно образование
– Со или без работно искуство (работно искуство во трговија ќе се смета за предност)
– Желба за работа и унапредување
– Љубезност и комуникативност
– Личност во која може да се има доверба

Компанијата Ви нуди:
– Основна плата + минат труд + бонуси
– Континуирано усовршување во областа со постојани обуки
– Работа во добри услови под високи стандард

Доколку ги имате горенаведените карактеристики, испратете ни ја Вашата биографија на: vrabotuvanje@montenegro.mk или донесете ја во некој од нашите маркети најдоцна до 27.08.2018 година.

Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет 

Потребни квалификации:

– ВСС/ССС
– Работно искуство пожелно во областа;
– Аналитичен, ориентиран кон успех, оптимизација на тек на процеси, раководни и лидерски способности, — – Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност.- Одлично познавање на најчесто користени софтверски решенија- MS Office
– Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок.
– Способност за разрешување на проблеми.
– Одлични интерперсонални и комуникациски способности, пишани и усни за ефикасна интеракција со персоналот и другите одделенија.

Работни задачи: 

– Одговорен за целокупната стока, состојба и изглед на маркетот (залиха на трговска стока, инвентар, основни средства, ситни пари во каса во износ од утврдениот депозит), средства за одржување на хигена и амбалажа и книговодствената евиденција во продавници) Раководи и го организира, контролира и едуцира персоналот во маркетот.
– Обезбедува оптимални залихи  на производи.
– Постојано го одржува чист и уреден маркетот.
– Обезбедува љубезен и учтив однос кон сите купувачи и така ги задржува старите и привлекува нови купувачи и постојан раст на прометот.
– Обезбедува точна документацијата која го прати процесот на проток на стока и продажба.
– Ги спроведува мерките за максимална економичност во работењето и текот на сите процеси во работењето на маркетот.
– Ги спроведува информациите и упатствата за работа од централа.
– Информира за проблемите на маркетот и ги отстранува согласно овластувањата.
– Предлага мерки за отклонување на проблеми, унапредување на работењето и успешноста.

 Доколку ги имате горенаведените карактеристики, испратете ни ја Вашата биографија на: vrabotuvanje@montenegro.mk или донесете ја во некој од нашите маркети најдоцна до 27.08.2018 година.

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*