Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 18/04/2019 | 19:21

Неверојатна кражба на банкомат во Северна Ирска

Видео снимката од безбедносните камери, открива како група на крадци во Дангивен, Северна Ирска дошле до оригинална идеја да украдат банкомат со пари. Претходно крадците бесправно набавиле и багер за операцијата од блиското градилиште.

Напишете коментар