Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 21/07/2018

Објавете ги бесплатно вашите огласи за вработување на Gostivarpress.mk

Со цел за брзо и ефективно обезбедување на вработени на работните позиции за кои имате потреба, како и сите оние кои бараат работа на едно место да се информираат за отворените работни места во Гостивар, ги известуваме компаниите и останатите работодавачи кои имаат отворени огласи, порталот Gostivarpress.mk во следниот период бесплатно ќе ги објавува огласите за вработување.

Испратете го вашиот оглас со повеќе информции на емаил: info@gostivarpress.mk или во пораки на нашата Фејсбук страница.

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*