• Дата: 25/06/2018

Од полноќ: Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика денес на пладне ги одреди новите цени на горивата, кои ќе важат после полноќ, најмалку во наредните две седмици.

ЕУРОСУПЕР БС-95 = 71,00 ден.
ЕУРОСУПЕР БС-98 = 73,00 ден.
ЕВРОДИЗЕЛ = 63,50 ден.
ДОМАЌИНСТВО ЕЛ-1 = 52,00 ден.