• Дата: 16/04/2018

Од полноќ: Ново поскапување на горивата

Регулаторната комисија за енергетика денес на пладне ги одреди новите цени на горивата, кои ќе важат после полноќ, најмалку во наредните две седмици.

ЕУРОСУПЕР БС-95 = 68,00 ден.
ЕУРОСУПЕР БС-98 = 69,50 ден.
ЕВРОДИЗЕЛ = 60,00 ден.
ДОМАЌИНСТВО ЕЛ-1 = 48,50 ден.