Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 08/05/2019 | 14:13

Од утре на ул „Боге Велјановски“ отежнат сообраќај поради асфалтирање

Општина Гостивар информира дека утре (четврток, 9 мај) ќе започнат градежните работи за асфалтирање на кракот на улица „Боге Велјановски“ во населбата Карагач, со должина 365 м и ширина од 5 м.

 Додека траат работите, сообраќајот на возила и пешаци ќе се одвива во отежнати услови, па затоа ги молиме граѓаните за разбирање, наведуваат од локалната самоуправа.

Напишете коментар