Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 14/04/2019 | 15:11

Паднаа Фејсбук и Инстаграм

Друштвените мрежи Фејсбук и Инстаграм недостапни се низ целиот свет. Корисниците на овие мрежи масовно пријавуваат дека не се отвараат страниците и не може да ги користат сервисите на компанијата Фејсбук.

Како пренесуваат медиуимите, без услугите на овие сервиси се корисниците од Европа, Америка и делови на Азија. Ова е втор пат за месец дена да паднат овие мрежи.

Од Фејсбук сеуште немаат соопштено што се случува, се претпоставува дека станува збор за најавуваните измени во кампањите за огласи кои се најавувани од поодамна.

Напишете коментар