• Дата: 13/02/2018

ПИСМА: Падната бандера близу поштата

Нашиот читател Енес Мусаи вечерва ни испрати фотографија од падната бандера на ул„Илинденска“ во близина на поштата која претставува опасност за минувачите и за автомобилите.

 

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*