Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 12/09/2018 | 09:59

ПИСМА: Глутници бездомни кучиња сеат страв во делот кај автобуската станица

Во рубриката Писма пренесуваме реакција на нашиот читател Димитрија Миленкоски за опасноста од голем број кучиња скитници кои се собираат во околината на автобуската станица во Гостивар: „Вие сте ни последна надеж. Ситуацијата кај автобуската станица и околните маала е алармантна, кучиња скитници ја преплавија ул„Мара Угринова“ и константано напаѓаат луѓе. Најдов некој мејл на нет од општина Гостивар и пишав, ама нема никаков одговор. Минатата година дури и се јавив во полиција од преголемиот број на кучиња кои напаѓаа се почесто, а ми одговорија дека не е нивна надлежност“.

Напишете коментар