• Дата: 14/01/2018

ПИСМА: Ѓубре покрај патот од Фазанерија кон Бањица

Фотографиите кои ни ги испратија од Невладината организација ИГИ од Гостивар се уште една потврда за ниската еколошка свест и негрижа за животната средина.

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*