• Дата: 02/02/2018

ПИСМА: Каналот во Циглана 2 – Отпадни води, непријатна миризба, опасност

Жители од гостиварската населба Циглана 2 реагираат на опасноста поради нечистотијата и смрдеата од каналот кој поминува низ нивната населба. Во пораката која стигна до нашата редакција пишуваат дека во каналот течат отпадни води, има ѓубре и се шири непријатна миризба нагласувајќи дека проблемот трае со години, а особено доаѓа до израз при потопло време.

 

 

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*