Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 13/03/2018

Поддршка од 5 до 30 илјади евра за проекти од различни области во Гостивар

Општина Гостивар во партнерство со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) објави Јавен повик за граѓански организации за поднесување проекти во рамки на програмата за локална демократија во Западен Балкан  (ReLOaD).

Како што стои во повикот, ќе се поддржуваат проекти со кои се опфатени  приоритетни области:образование, животна средина, човекови права и слободи, недискиминација и социјална инклузија, локален економски развој, култура и уметност, млади и спорт. Износот на средства за одобрени проекти се движи од 307.000,00 до 1.845.000,00 денари.

Крајниот рок за поднесување апликации е 9-ти април. Целиот Јавен повик може да се прегледа на веб страната на општината,  ЛИНК

 

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*