Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 08/07/2019 | 11:57

Поздрав од Гостивар! Разгледници и фотографии од едни други времиња… (прв дел)

Пред појавата на интернетот, сеќавањето на спомените и комуникацијата меѓу луѓето имаа сосема друга димензија и се одвиваа на поинаков начин. Иако, придобивките од технологијата се бројни и денес се чини се` ни е на дофат со само еден клик, сепак, недостасува она посебно и единствено чувство кое може да се доживее само преку на пример, читање на писмо или разгледница простигнати по пошта.

Веруваме дека кај повеќето од вас се јавува носталгија, кога при рака ќе ви се најдат некои стари писма, разгледници, фотографии…

Поздрав од Гостивар!

Продолжува..

Доколку имате стари фотографии или разгледници од Гостивар и регионот, испратете ни на: info@gostivarpress.mk.

 

Напишете коментар