Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 17/04/2019 | 09:28

Прекини на струјата денес во делови од Гостивар

ЕВН соопшти дека заради реализација на инвестициони зафати, реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, во делови од Гостивар во текот на денот ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија.

Без струја од 12 до 14 часот ќе бидат корисниците во дел од ул „Илинденска“ и дел од ул.„Димитар Влахов“ (плоштадот, кај црквата и кај Саат Кулата)

Од 9.30 до 11.30 без струја ќе биде дел од населбата Млаки и дел од селото Дебреше. Од 9.30 до 15 часот, прекин на струјата во стар Балиндол.

Корисниците во областа на патот кон Долна Бањица ќе немаат струја до 12 часот.

 

 

Напишете коментар