• Дата: 28/02/2017

СE ПРОДАВА ЗЕМЈИШТЕ/ПЛАЦ 3.482 m2 – ИТНО!

Се продава земјиште/плац, наспроти поранешна фабрика Готекс, под пругата. Со површина од 3.482 m2.

контакт: ‎078347792