Na ndiqni në:

Gostivari

7 çmime për nxënësit nga shkolla teknike e Gostivarit në Elektro Makinerinë rajonale

Botuar

  • македонски јазик

Shkolla e mesme teknike në Gostivar ishte nikoqire garës rajonale Elektro Makineri 2022 në të cilën morën pjesë disa shkolla profesionale nga Tetova dhe Shkupi.

Në hapjen e garës, Aslian Snopce, përgjegjësja për arsim në Komunën e Gostivarit dhe drejtori Besir Saliu ju uruan suksese të gjithë pjesëmarrësve. Të pranishmit i përshëndetën edhe koordinatori i konkursit, zëvendësdrejtori Ekrem Miftari dhe zëvendësdrejtorët Boshko Samojllovski, Linda Alili Tairi dhe Sakip Salih.

Nxënësit e shkollës së mesme të Gostivarit arritën rezultate domethënëse duke fituar tri vende të para, tri të dyta dhe një të tretë, duke u kualifikuar kështu në garën shtetërore që do të mbahet në Veles në muajin maj.

Në Elektro Makinerinë rajonale në Gostivar, përveç shkollës së mesme teknike të Gostivarit morrën pjesë edhe qendrat e shkollave të mesme “Mihalo Pupin” – Shkup, “Ilinden” – Shkup, “Vllado Taseski” – Shkup, “Mosha Pijade” – Tetovë dhe “Boro Petrusheski” – Shkup.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена