Na ndiqni në:

Gostivarase

Arben Taravari, kryetar komune i Gostivarit

Оставивме уште една година од животот зад нас, а пред нас се нови 365 дена. Поканивме неколку личности од Гостивар да ни кажат по што ќе ја паметат и каква им била 2021-ва и што очекуваат и посакуваат во Новата Година?

Botuar

  • македонски јазик

Për mua personalisht viti 2021 ishte një vit shumë i vështirë, si dhe për shumë qytetarë të tjerë, sepse kaluam prova të rënda me Covid 19. Kam humbur një prind për shkak të asaj sëmundje. Do ta kujtoj pas zgjedhjeve sigurisht dhe mund të them se ishte një vit shumë i lodhshëm. Kjo është ajo, jeta vazhdon.

Për vitin 2022 do të dëshiroja vetëm shëndet dhe lumturi, asgjë tjetër, pjesa tjetër vjen e shkon dhe nuk ka rëndësi.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена